Σε μια υπέροχη τοποθεσία

Άνετοι χώροι

Μοναδικές υπηρεσίες

Ένας σύγχρονος και φιλικός οίκος ευγηρίας που προσφέρει επί 24-ώρου βάσεως αξιόπιστες υπηρεσίες φροντίδας και φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων.

Εκδηλώσεις

Το Γηροκομείο Νάουσας αποτελεί από την ίδρυσή του ζωντανό κύτταρο της ευρύτερης κοινωνίας της Νάουσας. Ως συνέπεια αυτού, αποτελεί επίσης και προορισμό επίσκεψης του συνόλου των πολιτιστικών συλλόγων και των πολιτών της πόλης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε της παραστάσεις που δίνουν χορευτικές και θεατρικές ομάδες για την ψυχαγωγία των ηλικιωμένων τροφίμων, τις παιδικές ομάδες εικαστικών που διαθέτουν χρόνο και υλικά για να δημιουργήσουν μαζί με τους τρόφιμους στα πλαίσια εργοθεραπειών και τις ομάδες χορωδιών που διασκεδάζουν συχνά τους ηλικιωμένους.

Επίσης, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην μεγάλη συμπαράσταση που προσφέρει στο έργο του Γηροκομείου, η τοπική οργάνωση του Ελληνικού τμήματος του Ερυθρού σταυρού, Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών και ο Κύκλος Κυριών Ανάγνωσης Αγίας Γραφής. Σε τακτά διαστήματα εκκλησιάζονται και στην συνέχεια συντροφεύουν τους ηλικιωμένους στις πρωινές δραστηριότητες τους.

Κορύφωση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον χώρο του Γηροκομείου αποτελεί το πανηγύρι του Ιερού Ναού Ιωακείμ και Άννης, στις 9 Σεπτεμβρίου, χοροστατούντος συνήθως του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας. Πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στον χώρο του Γηροκομείου και συνδυάζεται έτσι ο εκκλησιασμός με την φιλανθρωπική διάθεση των αρχών και του απλού κόσμου της Νάουσας.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Γηροκομείου καταρτίζεται σε εβδομαδιαία βάση και διαμορφώνεται κατά τρόπο που να συμβαδίζει με τις δυνατότητες και τα καθημερινά ωράρια διαβίωσης των τροφίμων.

Δείτε εδώ φωτογραφίες απο διάφορες εκδηλώσεις.